kurs og vaksine

Jeg er stadig på kurs - to ganger i uken, men denne uken har jeg møtt mange andre hunder også. Disse to traff jeg utenfor Tropehagen Zoo Lade i Trondheim.

Jeg har lært mye på kurs hos Oslo Hundeskole avd. trøndelag, bl.a hvor viktig det er å ha kontakt med eieren min, selv om det er mye forstyrrelser og mange hunder rundt. Det er ikke så enkelt som det ser ut til, selv om jeg får veldig mye godbiter har jeg lyst til å følge med hva som skjer rundt meg også.

Eierne mine hadde bestilt tid til vaksinering av oss alle, sjekk av hoftene til Richo og hypertrofisk kardiomyopati (HCM) test av Bimba– (hun skal visst ha kattunger og da er en slik test obligatorisk på Maine Coon katter).
Jeg fikk en dobbel vaksine, vaksine mot valpesyke, hepatitt og parvovirus (DHP) og vaksine mot Bordetella bronchiseptica og parainfluensa (Bbpi)

Typisk Richo, har alltid på seg munnkurv når vi er hos veterinæren........

Vi var litt tidlig ute, så vi måtte sitte litt på venterommet hos Sveberg Dyrehospital.

Jada, jeg vet at den ene steinen ikke har kommet ned, men du trenger da vel ikke å klemme sånn?

Kø for vaksinering.
Oscar ble vaksinert og sjekket først, selv om han lå bakerst i køen.

Nå begynner det å bli mørke kvelder. Geniale LED lys til å feste på bånd, sele eller hva som helst. Kun kr. 99,- Disse trenger du mange av.

Registrer deg, og få beskjed når jeg legger ut nye blogger, hilsen Dole. 

Visited 259 times, 1 Visit today

Tags :
Om Dole av Quantos

Født 14.juni 2017. Langhåret Schæfergutt fra et kull på 9. Bor i Trondheim og skriver om min hverdag. Blir veldig glad dersom du liker min Facebook side; @dole2017

Kanskje liker du dette også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *